En vanlig söndag

Idag har vi faktiskt hunnit med lite grann. Jag hade bestämt tid hos Susi för lite lydnadsträning redan 8:30 i morse. Russin tyckte det var toppen. Jag ville bara få kollat vad Susi tyckte om vi gjort några framsteg sedan sist och vi var bara där en halvtimme. Vi gick igenom lite snabba läggande under gång som Russin har så svårt med. Det har visserligen blivit lite bättre, men så vidare snabbt är det väl fortfarande inte. Vi får träna lite mer 🙂
Sen åkte vi hem och så la jag ett spår till Russin, lite längre än förra gången, annars blev det nog rätt så likt det från i förrgår. Själva spåret gick hon fin och rätt så lugnt, men tappade bort det vi någon vinkel, men hittar det naturligtvis igen och spårar vidare. Alla förmålen hittade hon och markerade fint. Vad jag märker blir hon väldigt stirrig när hon tappar spåret. Nu när jag märkte det tog jag tag i henne och lugnade ner henne och när jag märkte att hon var lugn sa jag bara spår till henne och så tuffande hon vidare så fint. Kul är det!
På eftermiddagen stack vi iväg till Achensee och gick en liten promenad. Lite soligt, varmt men blåsigt var det. Russin tyckte det var härligt att kunna springa och bada hela tiden. Man såg riktigt hur hon njöt ♡ . Den oroliga matten hoppas att inte ryggen spökar senare. Än så länge ser det tack och lov bra ut.

Russin och jag am Achensee 4.11.2012

Am Achensee 4.11.2012

2 reaktioner på ”En vanlig söndag

  1. Jenna är en helt otrolig hund 🙂 Så roligt när allt bara flyter på. Har du vägarna förbi någon gång får du gärna titta hit, det vore roligt 🙂 Ha det riktigt gott, du och Russin. Kram Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s