På spåret

Var ute och la ett spår till Russin. Det gick rätt så bra, tyckte jag när vi gick det, men nu när jag ser hur hon gick det behövs det nog väldigt mycket mer träning. Jag satte mobilen på hennes spårsele för att verkligen se hur hon gick. Första kartan är hur jag gick och andra kartan hur Russin gick. Hon markerade iaf alla förmålen och hade även ett bra tempo.

Track map

Track map

Trodde naturligtvis i min naivitet, att det visas en karta och inte en länk. Nu får det vara som det är så får vi se om det går att fixa på ett annat sätt senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s