VVF

En gammal bild från 2009

Våga vägra facebook!

Vad svårt det har blivit!   Är man lite nyfiken, som jag är  😮  och vill hålla reda på lite vad som händer i hundvärlden har det verkligen inte blivit lätt. Det är otroligt många hemsidor som bara uppdateras någon gång och då kanske bara med ett resultat. Alla dessa härliga berättelser om jaktprov, olika träningar och utställningar och andra ”hundupplevelser”. Det har varit så kul att läsa om allt detta och det är så kul att det iaf finns några som fortfarande skriver lite.  Jag är visserligen med i facebook, men ärligt talat tycker jag att det känns lite jobbigt och vågar mig inte riktigt in i träsket. Det är så mycket andra informationer om andra saker som jag tycker är väldigt ointressant och då synd om den dyrbara tiden som ändå inte räcker till.

Här händer det ju inte alltför mycket. Inga spännande nyheter eller träningar att berätta om. All träning ligger lite på sparlåga även om jag ju har anmält till lydnadsprov i helgen. Jag vet fortfarande inte till 100% om jag startar eller inte. Det beror lite på hur vädret är. Vi får väl se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s