BGH 3 igen

Idag har det varit en lyckad dag 😆  Vi startade på lydnadsprovet  även om jag blev helt förskräckt när jag vaknade i morse och såg att det snöade!! Inte det bästa för Russins rygg tänkte jag. Vi körde iaf iväg eftersom de lovade finare väder. Det klarnade redan upp när vi var på väg och i Telfs där provet ägde rum sken t.o.m. solen. Det var rätt så kyligt, och det var naturligtvis blött, men det kändes riktigt bra. Vi startade fram emot elva snåret och det gick, bortsett från några mindre missar riktigt fint. Det blev ett första pris med 96 poäng av 100. Vad kul, härligt och helt underbart det känns. Min duktiga lilla Russin, vi har blivit ett så fint team, värdens bästa Russin och jag.

Efter tävlingen åkte vi vidare tillsammans med Doris och Dietmar och deras två golden och la några viltspår. Hundarna fick gå spåren efter någon timme. Russin spårade riktigt bra.  Kanske en aning för snabbt, men det gick väldigt bra ändå. Vi gick en liten runda efteråt och sen dess ligger Russin och vilar. 🙂

En reaktion på ”BGH 3 igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s