Vintern närmar sig

Första snön

Ja nu börjar det bli mörkt tidigt på kvällarna minsann. Kallt och regnigt är det också. I helgen var vi hos svärföräldrarna och hälsade på och över Felbertauern kom det en del snö över helgen och allt var täckt med vitt när vi åkte tillbaka på söndagen. Bilden ovan är dålig, men man ser iaf hur det såg ut.

Russin (och jag) har börjat att konditionsträna lite. Vi har ju alltid antingen cyklat eller joggat lite förut på morgonen. Nu när Russin var så dålig var det ju inte alls att tänka på, men även jag hade lite ont i benet så det passade mig egentligen rätt så bra att göra en paus i joggandet ett tag. Nu har vi börjat lite smått igen. Vi har ju aldrig gjort några längre rundor på morgonen och tempot har verkligen aldrig varit högt men nu är vi snart tillbaka där vi var förut. Russin får fortfarande en previcox om dagen för att lindra hennes smärtor i  ryggen. Glömmer jag att ge henne tabletten en dag, märker man det med en gång, speciellt på lunchen när vi går vår runda i Innsbruck.

I helgen ska Doris och jag på uppfödarkonferens här i närheten av Innsbruck. Det är den österrikiska retrieverklubben som anordnar det. Nu har jag inte alls tänkt att avla, men jag tycker att det verkar rätt så intressant och eftersom det för allra första gången det orgniseras här i västra delen av Österrike tyckte jag att man kunde passa på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s