Vad pysslar vi med?

Ja, det är inte så mycket egentligen. Vi tar det riktigt lugnt med allt. Ärligt talat blir man även lite bekväm när man inte har några riktiga mål när det gäller hundträning. Russin är redan i pension, men  visst tränar vi lite ändå. Vi åkte till och med med för att träna lite med vilt förra helgen. Russin har ju aldrig varit direkt lättmotiverad med att ta vilt och det har ju inte ändrat sig. Nu fick hon hämta en kanin som hon faktiskt tog efter många om och men, men fasanen låg rätt bra där den låg tyckte Russin och flyttade den bara en halvmeter. Ja, det blev inte mycket mer med den träningen. Jag fotade de andra lite och sen åkte vi hem igen. Ärligt talat var jag väldigt frustrerad och ledsen efteråt. Varför har jag fått en så sjuk hund? Livet går inte alltid i dur minsann.

Asiena

Kaninapport

Idag har vi varit ute och njutit av ett underbart höstväder. Dimmigt på morgonen, men ovanför molnen sken solen från en klarblå himmel. En underbar höst dag har vi haft och nu ligger Russin och sover riktigt gott i soffan.

Volddöpperberg

Voldöpperberg

Inndalen

Inndalen

Russin Voldoepperberg

Russin Voldöpperberg

Russin oktober 2010

Russin oktober 2010

Russin o jag

Russin och jag

Hur mår Russin då? Jo visst är hon piggare. Kardiologen som undersökte Russin tyckte att vi ska försöka med smärtstillande en lite längre tid för att se hur hon reagerar på det eftersom han trodde att väldigt mycket kommer från hela rörelseapparaten. Hon får nu en Previcox om dagen och det hjälper henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s