Lediga härliga dagar

Snö i skägget
Snö i skägget

Fredagarna slutar jag redan klockan tolv. Det är så härligt för då kan man utnyttja dagen lite mer. Egentligen hade jag och Doris bestämt att vi skulle träna tillsammans, men Doris var tyvärr tvungen att jobba över lite, så det blev ingen träning tillsammans. Regnade gjorde det ordentligt. Men eftersom jag ändå hade med mej allt åkte Russin och jag själva till skogen och tränade. Hon var så duktig. Sprang fram och tillbaka som en liten vessla och hämtade den ena dummyn efter den andra. Härligt! Igår var det meningen att jag skulle ha lite lydnadsträning, men snön vräkte ner, det var väldigt halt på vägarna och det blåste ordentligt så jag ringde faktiskt och sa att jag inte kommer. Jag brukar inte vara den som bryr mej om dåligt väder, men är väglaget så dåligt, då struntar jag faktiskt idet. Jag gick en långpromenad i snöovädret istället och det var jättemysigt. Russin njöt naturligtvis. Så i morse ringde Doris och frågade om jag inte hade lust att träna med henne. Naturligtvis ville jag det! Solen lyste och snön gnistrade. I Innsbruck hade det inte snöat så nycket som här i Wattens 15km ifån Innsbruck. Russin arbetade exemplariskt och jag var riktigt stolt över henne. Tyvärr var Siena inte alls i form och det var jätte tråkigt. Jag tycker så synd om Doris när Siena uppför sig som hon gjorde idag. Hon har det verkligen inte lätt. På eftermiddagen gick jag och Arthur en runda i snön och njöt av det fina vädret.

apport-i-sno

fin-kontakt

2 reaktioner på ”Lediga härliga dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s