Dagarna kommer och går

Russin november 08

 

Dagarna försvinner bara. Det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man kommer hem. Träningen blir det inte så mycket av under veckorna. Lite hemma i hallen och lite nere i garaget, men det känns lite tråkigt. I fredagseftermiddag hade vi lite grupp träning igen, men den var inte heller så rolig. Det blev lite övningar som jag lika gärna skulle kunna göra själv på åkrarna här utanför och hade egentligen inte behövt köra 45km enkel sträcka. Nåja, det är sånt som man inte vet innan. I lördags åkte jag och Russin till skogen och där hittade jag ett fint område och där tränade vi lite, men just nu känns det inte så roligt det heller. Det är så mycket som jag inte alls är nöjd med och som jag inte får rätsida på. Det är inte heller så lätt att få tag i någon som vill hjälpa till med träningen. Ja, det blir väl bara att fortsätta att läsa bloggar och hämta träningstipps och försöka själv att få ordning och reda på allt. Stackars försökskaninen Russin!!! men ibland tror jag hon tycker det är kul så länge hon får lite godis med jämna mellanrum. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s