Saharasand

Redan i morse när jag steg upp klockan kvart i fem för att jogga en runda med Russin, visade termometern 26°. Senare under dagen steg tempraturen upp till 31,5° och det blåste en kraftig sydvind. Det verkade vara otroligt disigt för man såg knappt bergen runt omkring men luftfuktigheten var bara 30%. Det är sand från saharaöknen som tas med vindarna. Det blir så ibland, men tack och lov är det sällan som det är så mycket som det är idag. Russin tycker naturligtvis också att det är alldeles för varmt och ligger mest och flämtar.
I helgen var vi i Matrei och Russin var väldigt glad över att träffa Blacky igen och naturligtvis fick han väldigt många pussar. Russin och jag gjorde några promenader med dummies i fickorna och hon tyckte det var jätte kul och överaskade mej några gånger att hon klarade av det så bra.
Någon ”riktig” dummyträning har det inte varit, men på fredag kväll ska vi träffas igen. Obedienceträningen hade vi i måndags och i går fick vi ytterligare en träning inför det andra lydnadsprovet BGH 1. Vad mycket jag lär mej där och tjejen som håller kursen kan verkligen motivera mej så det är jättekul. Russin var naturligtvis lite tagen av värmen och inte så väldigt pigg, men det gick någorlunda ändå.

Nedan några bilder från söndagens ”Umzug” i Matrei in Osttirol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s