Vandring med vattenapportering

 

Att träna avlämningarna efter vattenapporteringen är inte så lätt när man inte har någon sjö i närheten. Jag har försökt att träna lite i floden Inn som flyter förbi, men där är det väldigt mycket vatten just nu och väldigt strömt så det går inte längre. Idag åkte vi till Achensee, som ligger en bit härifrån. Jag gjorde en härlig vandring utmed sjön. Vi stannade lite då och då och jag tränade lite just det här att lämna av utan att skaka sig. Jag märker att det är lättare att det blir riktigt om jag står rätt så längt bort.  Om jag står vid strandkanten då släpper hon dummyn tom så fort hon bottnar. Jag märkte iaf att det går bättre och bättre, men att vi måste fortsätta att vara flitiga. Vi hade en underbar dag Russin och jag och Arthur tog sin Mountainbike och hade burit omkring på den eftersom han kört lite fel. Han sa att han hade haft en jätte fin dag ändå.
Fredagsträningen var som vanligt jätteroligt och Russin var duktig, men det var en övning som jag blev riktigt förvånad över att hon inte klarade av riktigt som hon skulle. Det var i en uppförsbacke och ung i mitten gick en skogsväg och dummyn blev kastad ovanför skogsvägen. Hon gick inte över skogsvägen, det var som om det var en magisk gräns där. Kastaren kastade ytterligare en dummy, men hon ville inte gå över utan stannade i området vid skogvägen. Konstigt, men nu får vi öva lite mer terrängövergångar, heter det så?
Det var allt för idag. Imorgon är det obedienceträning igen.
Ha en bra vecka!
Gratulera vill vi Milka, Russins syster i Norge, som slog till med klassvinst i Lkl 2 i lördags. Ni är så jätte duktiga! Russin skickar många pussar till sin duktiga syster

grattispussar
Puss – puss syster  Milka!

2 reaktioner på ”Vandring med vattenapportering

  1. Hej! Vad mycket kul träning ni håller på med – och dina bilder är som vanligt heeelt underbara *sucka av välbehag* Så ni har obedienceträning också – kul! Hur ser deras klassindelning ut, liknar den den svenska, med kl1-3+ elit? Tycker det är lite kul att jämföra… de franska klasserna är ju rejält annorlunda fram till klass 3 som motsvarar svenska elit… Ha en fin fortsättning på helgen! Kram från Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s