Obedience

På måndagkvällarna är det obedience. Det är så roligt det med och jag känner att jag har hamnat i rätt hundskola. Igår var det bara Russin och jag som var där så det var jättebra. Vi är visserligen bara två – tre annars, men privatundervisning är ju ännu bättre. Vi har ju verkligen gjort framsteg, men vi kommer inte starta på provet den 15 juni för det har inte mognat riktig än. Jag vill känna mig säker för jag vet ju hur nervös jag är på ett prov. Förmodlingen kommer vi att göra om BGH 1 och försöka få bättre poäng där än förra gången och lite provträning är det ju också. Det här med obedience tycker Russin är kul och hon får mycket beröm av kursledarna som tycker att hon är jätte bra. Det blir jag ocksâ jätte glad över och naturligtvis motiverar det otroligt. Ha en bra vecka!!

En reaktion på ”Obedience

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s