Fredagsträning

Ikväll hade vi lite dummyträning igen och det var så roligt. Vi har nu visserligen en liten större grupp, men vi har en kille som föder upp jaktlabradorer som hjälper till. Han är duktig, ger alltid tipps på lite småsaker och vad som bör vara bättre och är sympatisk.  Naturligtvis är några av de nya från hans kennel och de är så duktiga. Vilken tur för en uppfödare när alla valparna hamnar hos så engagerade familjer. Russin var riktigt duktig och hon tyckte det var roligt. Imorgon ser vi fram mot en riktig hundhelg. Vi har riktig jaktträning med Retrieverklubben och Russin ska för första gången få prova på vilt. Jag hoppas och tror att det ska gå bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s