Träning i Seefeld

Träningen igår gick hur bra som helst. Hon var pigg, glad och ivrig och var inte sämre än jaktlabbarna. Varför skulle hon vara sämre än de egentligen??? Jag får höra det väldigt ofta när Russin inte riktigt är på humör. Jamen, hon är ju en flat och de är ju lite speciella. Min fina bruna lilla tösabit. Gruppen igår var rätt så stor med 8 svarta jaktlabbar och så lilla fröken brun. Vädret var underbart och vi var i närheten av området där IWT går av stapeln den 7.-8. Juni. Ett underbart vackert område och då ska jag hjälpa till lite med att lägga ut lite dummies. Hoppas att det blir fint väder för allt är ju mycket roligare då. Annars har vi inte hittat på så mycket i helgen mest slappat och det tror jag vi behövde eftersom det blivit rätt så mycket hit och dit de senaste veckorna. Ha en riktigt bra vecka!

En reaktion på ”Träning i Seefeld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s