Svar på proverna

I torsdags strax före sex på kvällen ringde min veterinär. Jag var på hundklubben för att förbereda nybörjarna som skulle starta inträdesprovet för alla hundtävlingar under lördagen. Tack och lov ringde han strax innan det satte igång och vi hade lite tid för att prata lite och jag hade sen även tid att samla mig lite och försöka vara som vanligt inför alla kursare. Biopsin visade alltså det som befarats. Peppar har cancer och enligt vävnadsprovet Fibrosarkom.

Jag tänkte först att vi skulle avsluta Peppars lidande väldigt snabbt, men redan nästa dag kändes helt enkelt fel och under lördagen var jag sysselsatt på hundklubben hela dagen. Peppar kändes rätt så pigg bortsett från att han inte vill gå några längre sträckor, så nu har vi bestämt oss att vi avvaktar några dagar.

Lördagens tävlingar gick bra. Det var riktigt roligt, men naturligtvis ansträngande. Det är riktigt nervöst att gå med ”eleverna” när de startar. Naturligtvis hoppas man att allt ska gå bra och det gjorde det också. Jag fick beröm av domaren som tyckte att jag hade förberett eleverna så bra och mina kursare var också så nöjda och lyckliga. De flesta kommer jag att se i höst igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s