Biopsi

I fredags togs det tre prover på Peppar. I och med att han sövdes igen så passade jag även på att göra en ny röntgen på buken för att kontrollera om det fanns några metastaser där. Tack och lov såg man inget och veterinären tyckte inte heller att proverna såg oroväckande ut viilket förvånade honom även om han naturligtvis tyckte att det var skönt. Provsvar får vi i slutet av veckan. Nästan hela bröstet är rakat och det ser ju inte så vackert ut och stället för att använda tratten som vi fick med oss har jag satt på honom en T-Shirt. Så fort vi tar av honom T-shirten vill han bara slicka och krångla och när den är på bryr han sig inget alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s