Plumsjochhütte

Då var det dax att göra en runda igen. Vädret i September har verkligen varit fantastiskt. Härligt varma dagar. Vi får hoppas att ett håller i sig ett bra tag till. Idag hade vi egentligen inte planerat något speciellt. Vid frukosten satt vi och pratade om vart vi skulle åka och plötsligt kommer vi på att vi kan åka till ”Große Ahornboden” Området ligger visserligen i Österrike, men för att komma dit måste man köra till Tyskland och sen in i en liten dal tillbaka till Österrike igen. Det låter lite konstigt, men så är det. Vi packade snabbt ihop det vi skulle och så körde vi. Nu var det naturligtvis så att det inte bara var vi som ville dit. Det var otroligt många som ville utnyttja den underbara söndagen och resan drog ut lite på tiden. Det finns naturligtvis många parkeringsplatser att välja på, och vi hittade nog den sista parkeringsplatsen på just den parkeringen vi ville använda. Väl där ändrade vi rätt så snabbt vårat mål eftersom det var så mycket folk över allt. Vi beslutande oss för att ta den lite mer ansträngande rundan upp till Plumsjochhütte. Naturligtvis var det även här mycket folk på väg, men säkert inte så mycket som den omkring Ahornboden. VI fick iaf en underbar dag med mycket sol och vacker utsikt. Just Ahornboden får vi titta på en annan gång.

Här är en länk till Ahornboden

1-img_63652-img_63673-img_63714-img_6375

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s