Workingtest Praxmar

Idag var det Workingtest i Praxmar och jag var med som Stewart hos Miso Sipola. Eftersom jag egentligen hade annat för mig på lördagen så blev det bara av att jag var där i dag. Startade gjorde klasserna M och S dvs. Öppen- och Elitklassen. Spännande, roligt och svårt. Vädret var helt fantastiskt på förmiddagen, men på eftermiddagen kom det en ordentlig åskskur. Helt genomblöta var vi. Inte roligt alls. Som vanligt väldigt roligt och lärorikt.

Nedan en bild från Brigitte Kaltenböck

wt-praxmar-m

dav

Station 3 Öppenklassen domare Miso Sipola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s