Vandring till Zireiner See

Äntligen har vi fint väder och det måste ju utnyttjas på en gång.

Vi gjorde en underbar lång vandring till Zireiner See idag. Vi startade rätt så tidigt och körde förbi Kramsach upp till Aschau och vidare till en liten parkeringsplats ovanför Wammerhof. Det var en väldigt smal och krokig väg dit upp och jag tror inte jag hade vågat att köra själv. Tänk om man möter någon och måste backa!!!

Därifrån gick vi iaf uppåt först utmed en grusväg, men senare vek vi av och följde stigen först upp till Roßkogel och efter det ner till Zireiner See. Tyvärr försvann solen bakom några moln när vi kom till sjön. Då och då tittade den fram men mesta tiden var den borta. Efter någon timme gick vi tillbaka igen, nästan samma väg. Nu hade även Anderls Hütte öppnat och vi tog oss en kopp kaffe och en tårtbit vilket smakade otroligt gott. Vi hade gärna suttit lite längre, men vi visste ju att vi hade någon kilometer kvar. Hela turen var ung. 16 km och 900 höjdmeter.

1-img_63162-img_63203-img_63222-img_63274-img_63285-img_63351-img_63393-img_63514-img_63566-img_6360

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s