Träning och inget prov

Träningen i fredags gick riktigt bra. Visst var vi tvungna att styra upp honom lite, men det gick skapligt. Med på träningen var en labbeflicka som är något år äldre än Peppar. En tjej med mycket fart, men väldigt mjuk och rädd för att göra fel, här hade dom lite problem. Även Barbaras labbe Aragorn var med och fördes av Barbaras kille. De hade det inte heller så lätt. Aragorn är väldigt fixerad vid Barbara, och har ibland lite svårt att förstå vad Barbaras kille menar. Även Aragorn är lite rädd för att göra fel så det gäller att göra allt rätt. Det var iaf väldigt kul att träna igen!

I torsdag ringde Susi och sa att lydnadsprovet den 10 september inte blir av. Sååå tråkigt! Nu får vi väl se när det blir av. Jag hoppas att det blir i oktober iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s