Sista dagen i augusti

Idag är det sista dagen i augusti. Solen skiner från en nästan klarblå himmel och det är varmt. Det kommer att bli upp mot 30° idag. Efter en väldigt tråkig sommar känns det inte så roligt att jobba nu när det äntligen är fint väder. Nåja, det blir snart lördag och söndag igen så man får väl hålla ut.

Just nu känns allt rätt så ljust i hundvärlden. Jag tycker att Peppar börjar mogna lite mer i huvudet, dvs vissa saker börjar falla på plats. Vi kanske får ihop något så småningom. Det känns som om vi blickar fram mot en spännande höst.

Vi tränar just nu mest lydnad. Den 10 september har vi inträdesprovet som heter BH. Det är inte svårt och egentligen oroar jag mig inte alls för att vi inte ska klara av det. Ibland vet man dock inte riktigt vad som kan hända och speciellt inte när man har en kille som Peppar vid sin sida. Jag är egentligen mest nyfiken på hur han reagerar under ett prov med rätt så mycket folk och hundar runt omkring.

Nu på fredag ska vi ha lite dummyträning med Barbara igen. Även detta känns väldigt spännande. Vi har ju pausat i mer än två månader och även här är jag nyfiken på om Peppar går upp i varv med en gång och om jag får ner honom på jorden relativt snabbt igen. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra för på måndagen den 12 september ska vi på dummyträning i Praxmar för Hermann Jeske.

7-IMG_5474

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s