Härlig Hundhelg

Direkt efter jobbet i fredags åkte Peppar och jag för att träna lydnad. Även om det var riktigt varmt gick Peppar riktigt, riktigt bra. Han har ett riktigt fint fotgående och jag hoppas att vi kan behålla det även när det blir lite mindre belöningar.

sdrSå i lördags stack vi iväg tidigt eftersom jag skulle vara funkis på WT i St. Ulrich am Pillersee. Träffpunkt var 7:45 så vi körde hemifrån 6:30. Jag fick vara Steward hos Stefano Martinoli. Jag tycker det är väldigt kul och intressant att vara steward. Du ser och lär otroligt mycket. De flesta förlorade många poäng på dåligt fotgående och dåliga avlämningar. Under tiden gick Arthur och Peppar en vandring och jag förmodar att det var rätt så ansträngande eftersom båda var ordentligt trötta när vi kom hem. Även jag var ordentligt trött.

IMG_6209

Så gissa vad Peppar och jag tränade i söndags morse? Jaktfot naturligtvis! Tog även med mig en dummy som jag la ut . Så under den dryga timmen som Peppar och jag var ute fick han hämta dummyn tre gånger. Det gick riktigt bra tyckte jag. Det var ju egentligen en av de få gångerna som vi tränat med dummy de sista månaderna. Kul, och jag hoppas att vi kan sätta igång med lite dummyträning igen framöver.

1-IMG_5941-001

2 reaktioner på ”Härlig Hundhelg

  1. Kul att titta in här o se vad ni har för er😀 Flitiga o duktiga🐾 Här är allt väl,allt löper på som vanligt. Kramar Elisabeth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s