Träning i Moheda och lite annat

I måndags fick Peppar vila nästan hela dagen medan jag hjälpte mamma lite med trädgården, handlade och planterade lite blommor och Arthur körde ett par vändor till soptippen. Vi sysselsatte oss nästan hela dagen och först fram mot kvällen gick jag en runda med Peppar samt la ett spår till honom. Tokigt nog blev det lite väl långt och jag märkte tydligt att det var för mycket för honom. Att jag aldrig kan lära mig!!!

På tisdagen åkte vi iväg till Moheda. Jag hade bokat en tid hos Birgitta. Så jätte kul det var och Peppar var så duktig. Vi som nästan aldrig har tränat med dummies och så apporterar han så fint. Okay avlämningarna är fortfarande inte perfekta, men han kom till mig och jag fick nästan alltid dummyn. Vilken känsla. Nu blir det till att träna mycket, mycket fotgående och svåra apporter.

Idag körde vi tillsammans med mamma upp till Bolmen och hälsade på min morbror som nu är 91 år. Han mådde tyvärr inte så bra och det kändes lite ledsamt. Får hoppas att det blir lite bättre igen. Jag visade Peppar mina skogar och ängar där uppe och han fick även simma lite och även apportera från sjön. Döm min förvåning när han kommer upp ur vattnet och springer med dummyn direkt till mig och lämnar av den innan han skakar sig. Vågade inte ens att prova en gång till ❤

1-IMG_4639

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s