Träff med Bär-Kullen

Tidigt på söndagen åkte vi upp till Lerum för att träffa Peppars syskon. Vi var där redan straxt före halv tio och Therese väntade redan på oss. Olaf skulle komma lite senare så vi började med Peppar som spelade clown rätt så mycket. Jag fick några riktigt bra tipps av Therese som vi ska prova för att komma vidare. När vi sedan provade på vilt tog jag fram spårlinan och hade honom kopplad så att han inte skulle sticka ifrån oss. Ingen tvekan alls med viltet, det kvittade om det var kaja, kricka, kanin eller trut. Allt tog han upp utan att tveka. Härligt att se. Efter det visade Therese upp fina Loka. En härlig liten tik och redan riktigt duktig. Sen kom Olaf med matte och husse. Han fick också börja som Peppar och jag gjorde. Duktig var han också, lite större och kraftigare än Peppar och lite lydigare 😉 Vi åt lunchen ute, en god kyckling/pasta sallad som Therese gjort och efter det la vi var sitt viltspår. Jag la ett lite längre till Peppar med två vinklar. Det fick inte ligga så länge, men Peppar gick det riktigt, riktigt bra, så det blir väl kanske att vi startar anlagsklassen till sommaren när vi åker upp till Sverige nästa gång. När vi var klara fick även Olaf prova vilt. Han var inte riktigt lika spontan som Peppar, men tog allt så småning om. Vi märkte att de började bli lite trötta så vi avslutade med hopp och lek för alla tre och mamma Whimsie. En härlig och rolig dag som tyvärr var väldigt kall.

IMG_4684

Stolt Peppar med lilla kaninen

Dålig bild på Peppar med Truten

Dålig bild på Peppar med Truten

Fina Whimsie

Fina Whimsie

Loka, Peppar och Olaf

Loka, Olaf och Peppar

Syskonbus

Syskonbus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s