På stranden och Workingtest

Fredagen har bjudit på riktigt fint väder, men blåsigt och inte så varmt. Efter kvällsmaten åkte vi till Laganoset och Peppar njöt i fulla drag. Han sprang och sprang och sprang. Vilken livsglädje 😘 en stor trädstamm i sanden var livsfarlig och fick sig en ordentlig utskällning, han hittade även några döda flundror som han sprang omkring med. Det var verkligen härligt att se honom och vi fick oss flera skratt. Idag åkte vi till Skottorps slott och tittade på den välorganiserade och trevliga Workingtesten. En välgörenhets Workingtest till minne av Birgitta Wiedemann Så roligt att träffa och se folk och hundar som jag bara läst och sett bilder på i Facebook.

IMG_2597 IMG_2625 IMG_2627 IMG_2645 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s