Kort Sverigesemester

Vi brukar ju ta en tur till Sverige på våren, så även i år. Det har varit några hektiska veckor på jobbet och det känns väldigt skönt att komma ifrån allt lite. Vi startade redan klockan fyra på morgonen och hela resan gick rätt så bra utan några längre köer på motorvägen genom Tyskland. Peppar höll sig också lugn och fin i sin bur, men hoppade inte så gärna in efter kissepauserna 😍 . Väl ”hemma” var han otroligt uppskruvad och var i rörelse i stort sett hela tiden. Det fanns mycket att lukta på hemma hos mamma. I morgon tror jag att vi ska visa honom Laholmsbukten så han får spring av sig ordentligt på stranden.

 
Bilden tagen i Danmark från bilen. Vordingborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s