Ljuvliga maj!

inte för att maj startat så ljuvligt, det var kallt och regnigt igår den första maj, men idag har solen värmt kinderna och allt är så otroligt vackert. Fruktträden blommar, maskrosorna lyser gula i det gröna gräset, alptopparna är vita och de flesta träden står i ljus grön skrud. Att få gå runt i naturen nu och njuta är en fantastiskt härlig känsla och man känner sig bara lycklig. 

Peppar och jag kommer lite mer överens och det känns härligt, okej han testar och vissa dagar är bättre än andra, men jag tycker att vi i det stora hela kommer vidare. Ibland kan jag bara häpna över hur han löser vissa saker, hur fokoserad han kan vara. Han verkar ha ett fantastiskt memory, en otrolig näsa och mycket fart. Det är så spännande och även om det ibland känns väldigt jobbigt, är han en fantastiskt rolig hund att träna med.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s