Lillkillen

Vår lillkille blir i dagarna 9 månader. Helt otroligt vad tiden går.

Han har haft lite problem med magen ett tag och igår kväll åkte vi iväg till veterinären med ett avföringsprov från de tre sista dagarna. Jag visste inte alls vad det kunde vara för fel, han har ätit som vanligt, druckit som vanligt och avföringen har varit väldigt riklig och nästan alltid grötig. Han har nog haft lite ont i magen också. Nåja, veterinären tippade först på att bukspottkörteln var inflammerad, men avföringsprovet visade att han hade parasiten giardia. Egentligen tur att det inte var bukspottkörteln, även om gardiaparasiter inte heller är så trevliga. Nu har han fått tabletter som han ska få i fem dagar, en vecka uppehåll och därefter tabletter i fem dagar till. Hos veterinären passade vi på att väga honom också och vågen visade på 20 kg.

Annars händer det inte så mycket. Peppar och jag är fortfarande lite oeniga om vem som bestämmer. Det börjar kanske att bli lite bättre och vissa dagar känns riktigt bra, medan jag känner mig som en helt värdelös hundförare andra dagar. Vi tränar inte så mycket, vi går mest omkring och det är jag som bestämmer vart vi går, när han börjar dra i kopplet vänder jag och går åt andra hållet. Jag vet inte riktig om det är rätt, men han flippar iaf inte alltid ut som han gjorde förut. Naturligtvis leker vi och har kul också, och lite små övningar i vardagslydnad blir det också, men alltför flitiga är vi inte och så riktigt roligt tycker jag inte heller det är. Nåja, han är så ung och det blir väl bra så småningom.

3-IMG_4505 2-IMG_4486 1-IMG_4464

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s