Tillbaka i Österrike igen

Igår kväll kom vi tillbaka till Wattens igen. Resan gick jätte bra. Det var inte så mycket trafik och bilen bara rullade på. Peppar låg lugn och tyst i buren där bak. Om man tittar på växterna på terassen kan man tro att vi varit borta länge. Det har varit varmt och regnigt om vartannat och allt har vuxit jätte mycket. Vi kunde till och med prova årets första egenodlade rädisor och salladsblad.

Idag har vi plockat iordning lite och Peppar och jag åkte en sväng till skogen på eftermiddagen. Mycket fotgående och några apporter blev det. Avlämningarna fungerade rätt så bra och skogspromenaden avslutades med ett viltspår på ca. 300 steg dvs inte så långt, men med flera vinklar och utan blod. Jag hade bara dragit klöven efter mig. Hastigheten var lite väl hög, men han gick spåret utan fel. Duktig vovve ❤

1-IMG_4627

2-IMG_4633

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s