Intensiv helg

Det har varit en rätt så intensiv helg för Peppar. I lördags var det dax för retrieverklubbens hundskola igen. Peppar uppförde sig riktigt bra och jag var riktigt nöjd med honom. Efter hundskolan gav vi oss iväg för en liten vandring med hund. Vi var fyra personer och fem hundar. Vi gjorde en fin liten runda i skogen, med flera hundaktiviteter, som att gömma oss, låta hunden klättra upp på stubbar och balansera på liggande trädstammar och springa och gå slalom mellan träden osv där emellan fick hunden ibland springa lös och ibland vara kopplad. En av tjejerna var biolog och visade oss olika växter i skogen ( för mig visserligen alla bekanta, men det var ändå rätt så intressant,) och hon som organiserat det hela berättade lite historier om omgivningen. Det var faktiskt några riktigt mysiga timmar och vädret har helt fantastiskt. För Peppar blev det kanske lite väl mycket, han blev otroligt uppskruvad, men samtidigt tror jag att det var rätt så nyttigt och framför allt hade han det skitkul 🙂

Söndagen bjöd återigen på ett underbart väder. Först var det hundskola igen och därefter blev det en liten promenad till ett ”Gasthaus” där vi till och med kunde sitta ute på terassen  och äta och efter maten gick vi ytterligare en bit, njöt av sol, värme och underbar utsikt över Innsbruck. Tyvärr fick Peppar vara kopplad hela tiden eftersom vi inte var ensamma om att njuta. Helt otroligt mycket folk på väg. Nåja, det är en av nackdelarna här nere i Tyrolen och väljer man att vistas på ”solsidan” i närheten av Innsbruck är det  naturligtvis givet att men inte är ensam.

Nedan följer några bilder från lördagens vandring

1-IMG_4239-001 2-IMG_4236-001 3-IMG_4246-001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s