Som en svart tax med för långa ben

tycker jag att Peppar ser ut som just nu. Om två veckor ska vi på utställning och det kommer säkert inte bli någon fin kritik där inte 🙂 Han är väldigt lång i kroppen, ett för litet huvud och bak högre än fram. Ja, inte har jag sällskap med en vacker kille när jag är ute och går, men i mina ögon är han fin ändå 🙂 Bilderna när han sitter ner är fina, men bilderna när han är i rörelse från sidan behåller jag nog för mig själv. I helgen var vi i Osttirol igen, det blev lite träning utav lite av varje. Peppar är väldigt ivrig och vi tränar samma saker som förut och naturligtvis blir det lite svårare med lite mer utmaningar. Det är inte alltid det går bra, men jag tycker iaf att han är rätt så duktig. Han är duktig på att hämta saker, men vill behålla allt för sig själv. Han kommer visserligen till mig (för det mesta), men att ge bort ett föremål är svårt, så svårt. Vi jobbar vidare med andra saker och jag försöker att ha is i magen och säga att det kommer nog så småningom ….

1-IMG_4324

En reaktion på ”Som en svart tax med för långa ben

  1. Jag tycker han ser jättefin ut ❤ Hoppas att snön har försvunnit hos er så att ni kan komma igång med spårträningen. Ser fram emot att läsa om Peppars framsteg i spår, lydnad …. och utställningsringen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s