Försenad födelsedagspresent

Tänk att idag blev jag ordentligt överraskad. Jag hittade en ask fylld med HJORTRON vid dörren. En försenad födelsedagspresent stod det på en lapp, men inte vem dom var ifrån. Jag tror mig veta det ändå. Det finns ju egentligen bara en, men om det verkligen är den personen som har varit utanför dörren förvånar det mig att du inte ringde på… Tack iaf om du läser det här!!!

Annars händer det inte så mycket, men i morgon eftermiddag ska vi på tävling igen, Russin och jag. Spännande och kul! Så håll tummarna för oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s