Så är det redan september

Det är redan märkligt mörkare på kvällarna och det gäller att vara snabb när man ska handla, laga mat, äta och röja undan igen efter jobbet så att man hinner  att träna lite  med Russin så länge det är någorlunda ljust ute. Vad har vi hittat på då? Ja, inget speciellt. Vi tar det rätt så lugnt. På helgerna blir det lite mer träning naturligtvis, men inte mycket mer. Jag har lagt några spår till Russin som har gått väldigt fint. Funderar på att starta på FH 1 i mitten av oktober, men jag avvaktar lite annars är det bara lite finslip på lydnaden som gäller. En gång i veckan är det tävlingsträning med Susi och hon kontrollerar oss noga och petar på det som skulle kunna vara bättre.

Vi har gjort några fina vandringar på helgerna när vädret varit fint. Russin har hängt med riktigt bra, men så tar vi ju lite hänsyn när vi väljer våra vandringar. Härligt är det och man njuter i fulla drag av allt som naturen har att bjuda på. Här ett par bilder, mer bilder finns under fliken Bilder

Umbaltal

Linbanan Kellerjoch

På väg mot Kellerjoch

Kellerjochkapelle

2 reaktioner på ”Så är det redan september

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s