Träning

Just nu drar ett åskoväder över oss och regnet vräker ner och det stormar. Vi hoppas bara att det inte börja hagla …

Igår var vi iväg och tränade igen, Russin går så bra just nu, men jag tycker att hon inte kan hålla koncentrationen så länge som hon brukar. Jag funderade på om jag bara inbillar mig det, men även Susi tyckte det, så det stämmer nog. Nästa helg är det tävling igen och jag hoppas så att Russin är pigg och kry så att vi kan visa hur kul vi har på lydnadsplanen tillsammans. Under veckan har vi koncentrerat oss på vändningarna och på att få de riktigt bra. Vi kör bara små korta pass, så Russin inte blir så trött, men hon blir så besviken när vi slutar. Tänk att hon tycker det är så roligt!! Min lilla goa Russinpuss!!

Vi var iväg till Vitality4Dogs och Russin blev masserad i onsdags. Jag trodde hon skulle ha många spänningar, men det var inte visst inte så farligt med det men reagerade rätt så mycket på ett ställe.  Själv känner jag mig rätt så deppig över hela situationen, det tar väldigt mycket energi och jag tycker egentligen inte att det är så kul att ha hund just nu 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s