Tvåa med samma poäng som ettan!

Så duktig hon är min söta, fina Russin! Igår var vi iväg och tävlade i BGH3.  Int. Hohe Munde Turnier i Telfs hette tävlingen och vi startade kl. 8:20. Jag kände mig riktigt nervös –  dumt nog – och det smittade av sig på Russin. Hon var inte riktigt lika alert som hon varit de sista gångerna. Min nervosität berodde nog mycket på att det var så många riktigt duktiga ekipage som startade. Sammanlagt var det 21 ekipage som startade och lilla Russin och lilla jag klarade av det! Vi hamnade på prispallen igen med samma poäng som ettan, men eftersom den andra hunden var yngre än Russin så fick ju hon förstapriset. En andra plats i denna tävlingen är verkligen inte dåligt och jag känner mig så stolt och lycklig att vi får uppleva dessa stunder tillsammans, Russin och jag. Tyvärr har jag inga bilder än, men det kanske är någon som fotograferade oss. En film kommer så småningom oxå.

Tiden mellan tävlingen och prisutdelningen som var först strax efter fyra utnyttjade vi med att göra en fin vandring. Vi hade ett härligt sommarväder i går även om det var rätt så kyligt på morgonen.

2 reaktioner på ”Tvåa med samma poäng som ettan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s