Dagarna går …

…så himla snabbt. Jag hinner inte med, varken med det ena eller det andra. Det är inte så mycket som händer, men vi tränar igen Russin och jag. Hon vill så gärna och det är kul och underbart att se hennes glädje när jag packar ihop för ett litet träningspass här utanför,  men … efteråt är hon helt färdig … och eftersom alla tycker att jag överdriver och tar Russins problem alldeles för allvarligt försöker jag att inte se det. Inte höra hennes flåsande eller se hur hon vandrar från en plats till en annan för att ligga fem minuter och sen leta upp ett nytt ställe. Hur som helst var vi i Matrei i.O. över helgen och gjorde en underbar liten vandring. Vi tog kabinbanan upp och så gick vi ytterligare uppför en bit innan vi var uppe på toppen dvs Roten Kogel  2762 möh. Eftersom vädret är väldigt labilt var det inte länge som vi var där uppe eftersom de hade lovat åska på eftermiddagen. Vi gick tillbaka igen och strax innan vi kom till kabinbanan igen började det åska och regna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s