Tiden går

Det börjar väl bli dax för ett par rader även om det inte finns något speciellt att berätta. Det går inte så bra att spåra i snön eftersom man sjunker ner så mycket och nu har jag tänkt så smått på att prova på med spår på asfalt. Beställde boken ”Spårhunden och lukterna” och blev riktigt inspirerad, men tänkte då att så fel jag har börjat. Ja det blir något till helgen kanske. Igår var jag nere i garaget och tränade lite lydnad. russin var riktigt taggad och det var så kul. Vad jag längtar till att sätta igång igen med olika träningar.

I tisdags var det ju ”karnevalstisdag” eller vad man nu kallar det ”hemma” i Sverige. Vi behövde bara jobba till 14:00 och sen kunde vi gå hem. Eftersom vädret var så fint beslutade vi oss för att snabbt packa ihop och gå en tur med skidorna. Ett underbart väder och nästan lite vår i luften. Russin tyckte naturligtvis också att det var härligt. Arthur hade med sin lilla kamera och här kommer några bilder. Ha det bra tills nästa gång!

Skitour Hausstatt

Hausstatt utsikt Inndalen

Hausstatt - Utsikt Stanserjoch

Hausstatt - Gilfert i bakgrunden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s