Vi mår bara bra

Russin

Vi har det bara bra även om det är kallt här också. Igår på förmiddagen hade vi -17° och det känns i kinderna minsann. VI hittar inte på något speciellt, vi gör våra promenader och packar in oss ordentligt.

Här är några bilder från dagens promenad. Det var bara Russin och jag för Arthur vågade sig iväg nu i eftermiddag för att åka skidor.

Russin flyger

Russin och jag

I fredags la jag ett spår och det gick bra att lägga det, men att gå det var värre. Det var ju -10° . Jag trodde att jag skulle frysa sönder fingrarna. Russin spårade visserligen riktigt bra och markerade också allt perfekt, men för mig var det hemskt och jag lovade mig själv att aldrig, aldrig lägga spår när det är så kallt.

Förra fredagen var vi iväg med Susi, Doris och Claudia och spårade. Det var precis lagom kallt och solen sken från en härligt blå himmel. Otroligt vackert var det och även spåret gick bra, så jag åkte hem nöjd och belåten. Förra söndagen var vi och åkte kälke. Det var vandring först uppför ung. 6km och det tog 1 3/4 h. Sen fikade vi lite innan vi åkte tillbaka på våra kälkar igen.

Nonsalm

En reaktion på ”Vi mår bara bra

  1. Vad kul att du lämnade ett avtryck i min blogg 😀

    Är imponerad över det kylslagna spåret. Här nere försvinner förmågan att spåra om det ligger snö på marken. Ja inte hos hundarna då, utan snarare hos förarna 🙄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s