Snö

Vi har ju fått ordentligt med snö i år och bortsett från att det kanske inte är det bästa för hundträningen så är det härligt med en riktig vinter. Mot slutet av veckan dvs på torsdagen kunde man gå på snön utan att sjunka ner till knäna och då kändes det bra. Det blir väldigt tråkigt om man bara kan gå på vägarna. I fredags la jag årets första spår till Russin. Det var ca 600 steg, många vinklar och spetsvinklar, och tre föremål. Hon lämnade spåret för ett kontrollera ett hål och lite senare var det något stort brunt löv som låg på snön som väckte hennes intresse, men annars spårade hon riktigt bra och markerade föremålen perfekt. Det kändes riktigt bra. I går gick jag ytterligare ett som var ca 800 steg, flera vinklar och spetsvinklar och störning av spåret från fredagen som jag korsade två gånger och tre föremål. Hon lämnade inte spåret en enda gång och markerade perfekt. Kändes väldigt bra det också. Om allt går som det ska, kommer vi att träffas nästa fredag eftermiddag för att spåra, Doris, Claudia, Susi och jag. Det ska bli spännande och se hur de andra spårar nu.

Det fina vädret kom på onsdagen. Solen sken från en klarblå himmel och det var inte så kallt. Här är några bilder från Rapoldparken i Innsbruck på vår lunchpromenad.

I dag åkte vi iväg med våra kälkar och njöt av all snön. En underbar eftermiddag hade vi. Russin gör som vi. Går upp och får sen åka med på Arthurs kälke nedför 🙂

En reaktion på ”Snö

  1. Underbart vackra bilder, men oj vad mycket snö!! 😯 😯 Vi har faktiskt också fått vinter. Till slut. Men vi nöjer oss med 1,5-2 dm sådär. 🙄 Några grader kallt är det också, så nu äntligen är hundarna rena är de kommer in! Hoppas att det håller i sig ett litet tag i alla fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s