En het vecka

Efter en vecka med extrem värme kom äntligen regnet i lördags. Egentligen typiskt att det kommer just den dagen man har ledigt, men då kunde man iaf få olika saker uträttade.

I fredags skulle vi egentligen träna lydnad, men det ställdes in eftersom det var 33° och det blåste otroligt. Egentligen är jag inte speciellt känslig när det gäller värme, men förra veckan och speciellt i fredags var det otroligt ansträngande. På jobbet mätte vi under veckan 30° så koncentrationen var inte på topp kan man väl säga. Naturligtvis tycker Russin också det är jobbigt när det är så varmt. Ligger och flåsar hela dagen stackaren.

I lördags kom alltså den efterlängate kallfronten och med ett slag sjönk termometern med 15°. Regnet öste ner i princip hela dagen, men fram på kvällen upphörde det och Russin och jag fick ihop en rätt så bra lydnadsträning på tu man hand. Igår sken solen från in klarblå himmel igen, men det var ”bara” härliga 12° på förmiddagen. Russin och jag stack iväg på en dagsvandring och Arthur gjorde en dagsutflykt på cykeln. Det var en underbar vandring, rätt så lång och med underbara vyer. Egentligen var det lite väl långt för Russin med tanke på hennes rygg. Under själva vandringen märkte jag ingenting alls men  jag märkte det  straxt efter det vi kom hem så hon fick en smärtstillande med en gång och i morse ytterligare en.  Det känns naturligtvis lite jobbigt och samvetet gnager lite, men samtidigt känner jag att jag inte ska bry mig så mycket som jag gör. Här kommer iaf några bilder från en härlig söndag i alperna. Fler bilder finns under fliken bilder.

Utsikt från Bärenkopf üver Achensee

Utsikt mot Karwendel

Russin

Utsikt från Bärenkopf Achensee

På väg tillbaka mot Bärenhütte

2 reaktioner på ”En het vecka

  1. Jag är lite avis på att din flat är brun. Min är obotligt svart. Och så är jag lite avis på alperna. Jag har inte ens fjäll! 😦 🙂

    Vad är det för fel på ryggen? Hon är hemskt fin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s