Det är varmt …

… 32° var det i Innsbruck idag och det är rätt så påfrestande så vi är alla lite trötta och hängiga verkar det som.

I fredags var vi iaf iväg och skulle träna lite lydnad. Russin och jag var där lite innan så Russin hann att doppa sig i floden Inn innan vi körde igång. Tyvärr blev det en träning som bara varade i en kvart för Russin trampade på ett bi och då fick vi avbryta det hela. Fram till dess var hon duktig och rätt så alert även om solen gassade på ordentligt. Det var nog värre med hennes matte som inte var lika alert. Jag tror att jag kanske oxå hde behövt ett dopp  😮

På kvällen åkte vi iväg till Osttirol och tillbringade helgen tillsammans med svärföräldrarna. På lördag eftermiddag drog vi iväg på en liten vandring och njöt av lite humanare temeraturer och underbara vyer.  På söndag morgon la jag ett kort spår till Russin som inte gick något vidare och annars gjorde vi inte mycket

Gross Glockner

Gross Venediger

Kals Matreier Törl

En reaktion på ”Det är varmt …

  1. Hejhej!
    Vad roligt det var att träffa dig i verkligheten!! Jag blev så överraskad, så jag nästan kom av mig 😳 😳 Stärkta av ett bra resultat på WT så har vi nu anmält till B-prov, men ännu vet jag inte om vi har kommit med eller ej. Ibland önskar mina nerver i hemlighet att vi inte kommer med, men egentligen vill jag ju starta och se hur det går…

    Underbara bilder från Österrike! Förr trodde jag knappt på att bilderna talade sanning, men så åkte jag dit och insåg att det ÄR så fantastiskt vackert!! Fast 32 grader… puh. Här har väl knappt varit över 22 på hela sommaren. Det har varit ganska dåligt med sol och den där riktiga värmen, men å andra sidan har det varit perfekt hundtränarväder. Bada får man väl göra i simhallen 😀
    Kram
    Ing-Mari & co

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s