Tillbaka till Österrike

Så var semestern för det här året slut. Att just de veckorna ska gå snabbast. Vädret hade ju kunnat vara bättre, men vi ska inte klaga för vi fick iaf flera dagar med sol och värme. Vi åkte iväg till frostavallen och tittade på Workingtesten där som FRK Skåne/Blekinge anordnat. Väldigt roligt att se, träffa några bekannta som man lärt känna genom hemsidan och se duktiga hundar.  Jag tänkte flera gånger tänk om jag hade anmält vad kul det varit, men tyvärr gjorde jag ju inte det eftersom Russin inte mådde så bra här på försommaren. Russin har nu under semestern mått jätte bra och varit otroligt pigg och glad och det har varit fantastiskt roligt.

Vi kom tillbaka i fredags kväll. Det var mycket trafik genom Tyskland och det kändes rätt så jobbigt att köra. Igår  gjorde vi just inget utom att packa upp och tvätta, men idag har vi varit iväg på en liten utflykt till Walderalm. Russin var somvanligt jätte trött när vi kom hem, men det är inte så konsitgt med tanke på hur varmt det är idag. I morgon är det helgdag här men vädret ska tyvärr bli dåligt och på tisdag börjar vi jobba igen.

2 reaktioner på ”Tillbaka till Österrike

 1. Tack för grattiset i min gästbok och stort grattis själv till ert 1:a pris!!! 😀

  En valpköpare till mig berättade om ett roligt sammanträffande ang ett möte och tänkte direkt på dig! Var det möjligtvis dig han mötte i Ängelholm? Världen är bra liten!!

  Ha det riktigt gott och lycka till fram över!
  Kram
  Josse

  P.S. Är du fortfarande intresserad så hör bara av dig så ska jag berätta mer! Hittar ingen mailadress… D.S.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s