Svensk sommar

Finns det något härligare än den svenska sommaren? Att få njuta av sol, värme, sjöar och hav är härligt. Första veckan var det ju inte mycket av det, men nu så bara njuter vi alla tre. Russin simmar och simmar och simmar och jag tycker redan att den bruna färgen ser lite blekare ut än innan. Denna lilla underbara hunden som gjorde mig så glad igår. Ikväll åt vi en liten gös som Arthur kom hem med igårkväll och återigen blev det kantareller till. Vad vi har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s