Duktig vovve

Det blev lite träning igår kväll igen. Först ett kort litet spår för att få Russin på spåret igen. Det har varit lite vimsigt de sista gångerna. Efter det körde vi ett kort lydnadspass där jag la fokuset på mig själv och hur jag belönar. Russin var så duktig och ivrig. Sådana dagar tror jag att vi kunnat gå hur långt som helst med lydnaden. Jag skulle kunna krama om henne med tusen kramar när hon är så go och duktig. Tyvärr så gillar hon ju inte att bli kramad 😦

En reaktion på ”Duktig vovve

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s