Träning med Jörg Brach

Training Jörg Brach 0311

Foto: Silvia Sommer

Idag har det varit en sån dag som man kan leva på länge. Russin, Arthur och jag körde i väg lite norr om München och var på träningsseminar med Jörg Brach. Så kul och lärorikt det var. Jag var rätt så tveksam om jag verkligen skulle iväg eftersom Russin ät lite sämre igen, men så tyckte jag att jag provar ändå och så får jag väl bara titta på om det skulle bli för mycket. Och tänk det gick över förväntan, okey hon var verkligen inte den snabbaste, men hon gjorde ändå ett bra jobb. Jag är ändå tacksam över att vi kan vara med på träningar som den här tillsammans. Vissa avstånd var ändå rätt så långa. I dagens grupp i öppenklassnivå var vi sex hundar. Två unga labbar, en golden, en tollare, en chessie och Russin. Vi har ju inte tränat i en större grupp sedan i september så detta var verkligen kul. Förmiddagens övningar var med långa markeringar, dirigeringar och sök i mindre områden även tillsammans med en annan hund. Eftermiddagen  walkup. Jörg Brach är en så bra tränare som verkligen pekar på felen man gör, berättar hur man gör det bättre och har humor. Jag hoppas att jag får någon bild som jag kan sätta in. Själv hade jag inte med mig kameran  😥 Tack Arthur för att du följde med!

Foto: Silvia Sommer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s