Helg igen

Ytterligare en fin dag med strålande solsken. Vi är hos svärföräldrarna denna helgen. Här är underbara träningsmöjligheter, men tyvärr räcker inte tiden riktigt till. Det är alltid mycket som ska göras. Arthurs föräldrar är rätt så gamla och syskonen turas om att sköta hushållet sa att de kan bo kvar hemma och var tredje helg ung. är det vår tur. Naturligtvis blir det lite träning och Russin och jag var iväg en liten runda på eftermiddagen. Det blev riktigt långa avstånd idag och här märkte jag att då tar inte alltid Russin mina tecken riktigt. Hon blandar ihop dem verkar det som. Det betyder väl att vi måste träna tecken ännu mer.

Man märker tydligt att kvällarna är lite ljusare och i veckan passade jag på att lägga ett litet spår efter jobbet. Jag la det när det var ljust och sen gick Russin och jag det när det var mörkt. Russin var lite väl ivrig och det gick lite väl snabbt kanske, men annars är jag rätt så nöjd. En vinkel var inte så bra, men förövrigt är jag nöjd. Hade tänkt att spåra lite i helgen, men så glömde jag spårselen hemma. Typiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s