ORF

I Sverige vet man naturligtvis inte vad ORF är. Det är detsamma som SVT i Sverige och idag har Russin och jag blivit filmade när vi var hos hundfysiologen. Bernadette ringde i går och frågade om vi inte ville komma eftersom det skulle göra ett litet reportage över hundfysiologi. Vi gjorde vår lunchpaus lite tidigare och åkte dit. Russin charmade naturligtvis fotografen och hon blev filmad när  hon var på vattenlöpbandet. Vi får väl se om det blir något utav det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s