Varmt och skönt …

…har vi haft det idag. Ett otroligt härligt vårväder. Arthur packade ihop sina skidsaker tidigt i morse och drog iväg och jag packade en liten ryggsäck och ett litet lunchpaket och så stack Russin och jag ut på en liten vandring. Helt otroligt varmt, blå himmel, vita alptoppar (men det är jätte lite snö). Redan klockan elva var Russin och jag framme vid målet och sen satt vi bara och njöt av utsikten, fikade och jag somnade till lite i solen. Så härligt! Jag ville inte släpa med mig den ”stora” kameran utan tog med mig Arthurs lilla istället. Tyvärr upptäckte jag där uppe att batteriet var slut så nu blev det bara några bilder i dålig kvalitet tagna med min mobiltelefon.
Walder Alm

Inndalen

Annars har det inte hänt mycket. Jo, vi eller rättare sagt jag har köpt en frys som står i källaren. Den skulle egentligen redan vara fylld med några kaniner och fåglar, men tyvärr sköt man upp beställningen två veckor. Jag ska träna lite med Russin ensam först, få henne att ta vilt utan tvekan. Jag hoppas att hon är med på mitt projekt. Eftersom vi ska hälsa på svärföräldrarna nästa helg, blir det första försöken först om två veckor. Spännade tycker jag.

I morgon ska vi iväg och träna med Doris och hennes hundar. Vädret ska bli lika fint igen så det blir säkert en toppendag igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s