Att ha en glad hund …

känns helt fantastiskt roligt. Jag kan egentligen inte riktigt förstå att Russin är som hon är  idag och hoppas så innerligt att det förblir så här länge. Russin har visserligen ofta haft perioder då hon varit pigg och glad, men efter några dagar  var det borta igen. Nu är jag så glad över att jag verkligen inte gett upp, att vi har fortsatt och tränat rätt så intensivt så länge hon har tyckt det varit rätt så roligt. Det har jag tillbaka nu och jag  märker verkligen hur långt vi har kommit, hur lydig hon egentligen är, hur hon verkligen försöker att göra sitt bästa och att hon blir förtvivlad över när hon inte förstår vad det är jag vill. Det är så otroligt roligt att träna, och ännu roligare är det naturligtvis när ens hund verkligen vill och det nästan lyser om hunden. Jag hade önskat att jag hade en riktigt bra tränare som kunde ge oss lite stöd imellanåt, men vi kan väl säkert få ihop något bra resultat ändå.  Min underbara hund Russin och jag.

2 reaktioner på ”Att ha en glad hund …

  1. Vad härligt 😆 Man blir liksom varm i hela kroppen när hunden är lycklig! Fina, fina bilder nedan och jag är onekligen avundsjuk på vad som ser ut som härligt träningsväder!!

    Ha de´ gott!
    /Ing-Mari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s