Veckans undersökningar

Det känns riktigt, riktigt bra. Russins rygg har enligt röntgen inte blivit sämre och det känns naturligtvis helt underbart, blodproven för hennes sköldkörtel var också bra dvs enligt blodproven har hon ingen sköldkörtelunderfunktion. Allt känns så konstigt. För tillfället behöver jag inte ge henne några tabletter alls och nu känns det som om jag kan planera lite igen. Viktigt är nog att vi fortsätter med fysioterapi, men det är ju helt okey. Russin har blivit mycket roligare och undviker inte heller andra hundar mer. Nu ser vi ljust på framtiden och ser inte tillbaka på allt som hänt och alla feldiagnoser från alla möjliga vetrinärer.

Nu ska vi ut och gå i det fina vädret. Kameran får följa med så vi får se om det blir någon fin bild här lite senare

En reaktion på ”Veckans undersökningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s