Träning

I fredags kom det lite snö och nu har vi ett par centimeter här. Det ser iaf lite vintrigt ut och i natt ska det komma lite till.

I förmiddags träffade vi Doris med Siena för en liten träning. Vi hade redan innan sagt att vi inte tränar så länge och så blev det också. Russin tyckte iaf att det var jätte kul och var i mina ögon riktigt duktig, naturligtvis inte perfekt, men med tanke på att vi inte tränat på väldigt länge  så gick det över förväntan. Siena var tyvärr rätt så stökig och olydig. Siena kan vara så duktig, men så ibland glömmer hon allt och gör allt för att retas. Så jobbigt för Doris. Russin är bara så behändig, inget bråk och hon vill (för det mesta) göra  allt jag vill att hon ska göra.

Efter träningen åkte vi hem och Russin blev masserad av mig. Jag kan naturligtvis inte ersätta massagen på terapin, men lite kan jag kanske bidraga till att Russin mår bättre. En sak är också intressant och det är att Russin  ju aldrig har tyckt om att bli klappad och att kela. Nu när jag lägger en dyna på golvet och ropar på Russin, då kommer hon och lägger sig riktigt så att jag kan massera henne och när jag säger att nu tar vi den andra sidan så vänder hon själv. Ofta somnar hon och man märker att hon tycker det är rätt så skönt och mysigt

Jag har tyvärr inte några nya bilder så här kommer en bild från november 2007

Russin 2007

En reaktion på ”Träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s